Donații

Parohia noastră, ca de altfel toate parohiile românești din Franța, își susține activitatea exclusiv din contribuțiile credincioșilor săi, știind fiind faptul că nu se primește nicio subvenție de la Statul francez sau român și nici de la Mitropolia din Paris sau Patriarhia Română. Existența parohiei înseamnă o mare bucurie pentru toți românii din această zonă, dar în același timp și o mare responsabilitate. Tot ceea ce este nevoie pentru buna desfășurare a vieții religioase, plus chiria pentru biserică în care avem voie să slujim, se acoperă din aceste contribuții.

Deasemena, tot din contribuțiile membrilor parohiei, poate fi susținută într-o mică măsură și activitatea jertfelnică a Părintelui paroh, ce ne stă la dispoziție în orice moment.

Îi rugăm pe cei ce au posibilitatea financiară, să susțină biserica noastră, bineștiind că donația înseamnă o înțelegere a faptului că avem o moștenire spirituală și națională frumoasă pe care dorim să o asumăm cu recunoștință, să o trăim cu demnitate și să o transmitem mai departe cu responsabilitate.

Pentru orice sumă pe care o donați vă mulțumim și ne rugăm bunului Dumnezeu să vă ocrotească familiile și să vă fie aproape mereu!

Datele de cont ale parohiei noastre sunt:

Association Cultuelle Saint Jean l’Évangéliste – Dijon

RIB: FR7610278025200002034730101
BIC: CMCIFR2A
Banca: Credit Mutuel

Pentru orice alte donații sporadice, dar și pentru orice susținere, nu neapărat materială, ne bucurăm și ne responsabilizează să ne îndeplinim misiunea încredințată tuturor membrilor parohiei.